Исми: Anketada Севилья deb yozilgandi
ТТҲ (Техник-тактик ҳусусиятлари: Tajribali massajistka
Ёши: yoshi katta, taxminan 40,45
Бўйи: 165/170
Кўкраги: -
Вазни: to'lachadan kegan 75
Соч ранги: Jigarrang
Телефон рақами манбаси: Telegramdagi Массажистки Ташкента kanali
Қўнғироқ тафсилоти: Telegram orqali gaplashdim, shunisi qulay
Учрашув санаси: fevral 2025
Учрашувнинг нуқтаси: Spa salon,Novza metro taraflar
Жойнинг тафсилоти: Juda kichkina salon, va eng qizigi adashmasam shu kichkina salondayam 3 kishi ishlidi
Жараён тафсилоти: Hullas aytilgan vaqtga yetib bordim, eshik ichkarida qulflangan lekin chiroq yoniq edi, ichimda birdaniga bu yerda faqat massaj qilishmasligini sezdim), Meni onaxonni o'zlari kutib oldilar, boshqa sheriklarini ovozini eshtdim ammo o'zini ko'rmadim, ular boshqa xonada edi. Eng daxshati massaj uchun ajratilgan joy juda kichkina, taxminan 1 kishilik kravatdan sal kattaroq edi, eshikham yoq huddi shkaf eshigi surilib yopiladigan, xuddi yapon yoki xitoy kinolaridagi eshikga o'xshardi. Xizmat xaqqini avvaldan qurtday sanab oldilar (250,000). Lekin massajni yaxshi qilar ekanlar, doimgidak klassik massajni tanlagan edim. Rostan massajni zo'r qildilar. Aytishlaricha kunduzi bolalar massaji bilan ham shug'illanar ekanlar. Yana bir malumot suxbat jarayonida avval tezyordamda hamshira bo'lib ishlaganlarini aytib o'tdilar. Endi o'griling dedilar va ichki kiymimni yechib oldilar, men to'g'risini aytaman osha kuni faqat rostakasim lekin hamyonbop massaj uchun borgan edim, bir vatq qollarini yog'lab lingamani boshlab yubordilar)). Men osha kuni faqat massaj uchun borganim uchunmi yoki Onaxonni yoshlari katta bo'lgani uchunmi bo'shanishni xoxlamadim. Hullas massajdan keyin ustimdagi yog'larni sochiq yordamida artib keyin yuvinish xonasiga kuzatib qoydilar. Yuvinish xonasi tashqarida edi. Eng qizigi yuvinish xonasi Massaj qilgan xonalaridan kattaroq edi). Keyin ketayotganimda boyagi ikkita sheriklari xonaga chiqib meni ko'rish uchun kutib otirishgan ekan, odam sal xijolat bo'ldi)
Нарҳлар: o'sha vaqt 250,000 edi xozi Mijozlar kopaygan sheikili 400,000 ga ko'tafishibdi narxni
(Баҳолари (5 балл ҳисобидан): Massaj uchun yaxshi faqat salon aynan massaj qiladigan xonalari juda kichkina, Massaj uchun 4
Куриниши: to'g'risini aytaman ko'rinish maqtaydigan darajada emas, 5 ballikda 1
Секс : -
Минет: -, kotta extimol bunday xizmat bo'lmasa kerak
Мулоқот: muomalaga gap yoq, juda gaplashishni yaxshi ko'radilar onaxon
Тавсиялар: arzonroq lekin yaxshi massaj uchun borsa bo'ladi, balki uysa o'zi bo'shanishni xoxlamaganlar uchunxam yaxshi, lekin men bo'shanish uchun boshqa massajistkaga boraman, ammo 250,000 dan qabul qikishsa massaj uchun borgan bo'lardim
Севилья массажистка, Скорая помощь
-
- cumodof
ТТХ (Технико-тактические характеристики): Опытная массажистка
Рост: 165–170 см
Грудь: -
Вес: Около 75 кг
Цвет волос: Каштановый
Источник номера телефона: Канал «Массажистки Ташкента» в Telegram
Описание созвона: Переписка через Telegram, удобно
Дата встречи: Февраль 2025
Ориентир: Спа-салон рядом со станцией метро Новза
Описание места: Очень маленький салон, если не ошибаюсь, в нём работают три человека
Описание процесса:
Итак, я пришёл к назначенному времени: дверь была заперта, но свет внутри горел, и сразу почувствовал, что здесь не только массаж делают. Меня встретила сама «мама»; я слышал голоса её коллег, но самих их не видел - они были в другой комнате. Комната для массажа оказалась очень маленькой, чуть больше одной кушетки, без обычной двери - раздвижная, как в японских или китайских фильмах. Стоимость услуги заранее обговорили в 250 000 сум.
Я выбрал классический массаж - он действительно получился отличный. Говорят, что днём они ещё занимаются детским массажем. В беседе упомянула, что раньше работали медсестрой в «скорой». Затем попросила перевернуться и раздеться. Честно говоря, в тот день я пришёл только за массажем, а не за расслаблением, поэтому или из-за ее возраста отказался. После массажа вытерла масло и отправила в душ. Душевая была снаружи. Интересно, что душевая была больше, чем комната для массажа. Когда уходил, две сотрудницы вышли из комнаты, чтобы меня проводить, было немного неловко.
Цены: Тогда стоимость была 250 000, сейчас, по слухам, из-за наплыва клиентов подняли до 400 000
Оценки (5 бальная шкала):
Массаж хороший, но комнаты для массажа очень маленькие, массаж 4
Внешность: Честно говоря, внешность не впечатляет, 1 из 5
Секс: -
Минет: - скорее всего, такой услуги нет
Общение: Вежливая, любит поболтать; тетя очень общительна
Рекомендации:
Если хотите недорогой, но хороший массаж, то подойдет. Я же ради расслабления пойду к другой массажистке. Если бы цену оставили на уровне 250 000, я бы вернулся.
ТТХ (Технико-тактические характеристики): Опытная массажистка
Рост: 165–170 см
Грудь: -
Вес: Около 75 кг
Цвет волос: Каштановый
Источник номера телефона: Канал «Массажистки Ташкента» в Telegram
Описание созвона: Переписка через Telegram, удобно
Дата встречи: Февраль 2025
Ориентир: Спа-салон рядом со станцией метро Новза
Описание места: Очень маленький салон, если не ошибаюсь, в нём работают три человека
Описание процесса:
Итак, я пришёл к назначенному времени: дверь была заперта, но свет внутри горел, и сразу почувствовал, что здесь не только массаж делают. Меня встретила сама «мама»; я слышал голоса её коллег, но самих их не видел - они были в другой комнате. Комната для массажа оказалась очень маленькой, чуть больше одной кушетки, без обычной двери - раздвижная, как в японских или китайских фильмах. Стоимость услуги заранее обговорили в 250 000 сум.
Я выбрал классический массаж - он действительно получился отличный. Говорят, что днём они ещё занимаются детским массажем. В беседе упомянула, что раньше работали медсестрой в «скорой». Затем попросила перевернуться и раздеться. Честно говоря, в тот день я пришёл только за массажем, а не за расслаблением, поэтому или из-за ее возраста отказался. После массажа вытерла масло и отправила в душ. Душевая была снаружи. Интересно, что душевая была больше, чем комната для массажа. Когда уходил, две сотрудницы вышли из комнаты, чтобы меня проводить, было немного неловко.
Цены: Тогда стоимость была 250 000, сейчас, по слухам, из-за наплыва клиентов подняли до 400 000
Оценки (5 бальная шкала):
Массаж хороший, но комнаты для массажа очень маленькие, массаж 4
Внешность: Честно говоря, внешность не впечатляет, 1 из 5
Секс: -
Минет: - скорее всего, такой услуги нет
Общение: Вежливая, любит поболтать; тетя очень общительна
Рекомендации:
Если хотите недорогой, но хороший массаж, то подойдет. Я же ради расслабления пойду к другой массажистке. Если бы цену оставили на уровне 250 000, я бы вернулся.
Последний раз редактировалось cumodof 18 май 2025, 23:06, всего редактировалось 1 раз.
кто куда
-
- cumodof
кто куда
- vova
- Аристотель